Abakusz
Abakusz
Kezdőlap arrow Megoldások arrow Kereskedelem

Kereskedelem
Számítástechnikai eszközök kereskedelme

A számítástechnikai eszközökbõl a minõségi termékek forgalmazása a fõ cél. Termékkörünk az otthoni felhasználók által igényelt személyi számítógépektõl a nagyvállalatok minden igényét kielégítõ szerverekig terjed.
A számítógép bõvítéshez szükséges alkatrészekkel, perifériákkal és szerviz-alkatrészekkel folyamatos állunk ügyfeleink rendelkezésére.
A rendszerintegrációs és szerviz tevékenységünk is kereskedelmi forgalmat generál.

Kellékanyag kereskedelem

Az ügyfeleink által használt nyomtatók, fénymásolók folyamatos kellékanyag ellátást igényelnek. Márkafüggetlenül, szinte minden eszközhöz forgalmazunk kellékanyagot, melyek közül az általánosan használt termékekbõl folyamatosan tartunk készletet, a ritkábban igényelt termékeket a következõ munkanapra tudjuk szállítani.
A kellékanyag forgalmazást szolgáltatásokkal támogatjuk. Az igényelt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk, a kiürült kellékanyagokat begyûjtjük és lehetõség szerint visszajuttatjuk a töltéssel foglalkozó cégeknek, illetve megsemmisíttetjük.

Kereskedelmi referenciáink
Az IVSZ tagja Novell Partner ISO 9001 Cím: Győr, Attila u. 24. Infoart Média

"Számomra a legpozitívabb eredmény az volt, hogy a helyi IT tagjai gyorsan és jól tudtak együttműködni a telepítést végző kollégákkal, rengeteg haszon információt tudtak meg a rendszerről, ami segítette őket, hogy teljesebb legyen az telefonrendszer használatáról alkotott képünk."

Gurmai Károly
ügyvezető
Vincotech Kft


Hí­rlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülhessen aktuális akcióinkról és híreinkről.


A feliratkozáshoz kattintson ide!


Write Comment (0 comments)