Állás

Az Abakusz Kft stratégiai célkitűzése, hogy a régió meghatározó informatikai vállalkozása legyen.
Ha csatlakozik hozzánk, fontos szerephez juthat Ön is ennek a célnak a megvalósításában.
Sikereink zálogát azok a munkatársak jelentik, akik
  • magas szintű szakértelemmel, technológiai és üzleti tudással rendelkeznek
  • képesek fejlődni a dinamikus, állandó kihívást jelentő környezetben
  • tudnak és szeretnek csapatban dolgozni, felelősséget vállalnak saját munkájukért.
Munkatársaink számára olyan munkahelyet teremtünk, amely a folyamatos kihívások mellett anyagi biztonságot, nyitott légkört és a személyes karrier építésének lehetőségét biztosítja, tehát azt, hogy személyes fejlődésükben olyan úton járhatnak, amely az információ-technológia világának élvonalába vezet.


Ha felkeltettük érdeklődését, álláspályázatát az allas@abakusz.hu címre a betölteni kívánt pozíció megjelölésével küldje.

Híreink

  • ElérhetőségeinkTöbb ügyfél részéről is előfordult az utóbbi időben, hogy a hibabejelentést rossz címre küldte, ezért késve tudtuk elkezdeni a hiba elhárítását. Kérjük, hogy olvassa el, hogy melyik kapcsolattartási lehetőség a legjobb Önnek.
  • Képzési program az Abakusz Kft munkatársainakA feladataink elvégzéséhez állandó képzésre van szükség.

Ügyfeleink véleménye

  • Gurmai Károly (Vincotech Kft)Számomra a legpozitívabb eredmény az volt, hogy a helyi IT tagjai gyorsan és jól tudtak együttműködni a telepítést végző kollégákkal, rengeteg haszon információt tudtak meg a rendszerről, ami segítette őket, hogy teljesebb legyen az telefonrendszer használatáról alkotott képünk.
  • Fenyősi Béla (Igm)Az Abakusz Kft jelenleg is üzemelteti rendszerünket, Osztrák székhelyű anyavállalatunk informatikai partnerével karöltve. Munkájukat megfelelő szakmai felkészültséggel, a vállalt reagálási és rendelkezésre állási időket pontosan betartva végzik.