Képzési program az Abakusz Kft munkatársainak

A feladataink elvégzéséhez állandó képzésre van szükség.

Az informatikai iparág a tudásalapú ágazatok közé tartozik. Az informatikai iparág a tudásalapú ágazatok közé tartozik. A szakmai tudáson kívül az angol nyelv társalgás szintű ismerete is követelmény. Az Abakusz Kft 2 éves képzési programot indított munkavállalói részére.

A hozzánk hasonló méretű vállalkozásoknak nagy feladat kitermelni az informatikai és nyelvi oktatás költségeit. A terhek csökkentése miatt támogatásra pályázunk a „HEFOP-2005-3.4.1 A vállalkozói készségek és a munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztését célzó képzések támogatása” pályázatán.

A pályázatok elbírálása megtörtént. Közel 12 millió Ft pályázati támogatást nyertünk, melyet Microsoft, Novell, HP, Suse Linux, Ca szakmai képzésekre és vizsgákra és angol nyelvi képzésre fordítjuk.

A képzéssel további szakmai címek és partneri minősítések elnyerése a cél amellett, hogy a felmerülő feladatokat könnyebben és pontosabban el tudjuk végezni.

Híreink

  • ElérhetőségeinkTöbb ügyfél részéről is előfordult az utóbbi időben, hogy a hibabejelentést rossz címre küldte, ezért késve tudtuk elkezdeni a hiba elhárítását. Kérjük, hogy olvassa el, hogy melyik kapcsolattartási lehetőség a legjobb Önnek.
  • Képzési program az Abakusz Kft munkatársainakA feladataink elvégzéséhez állandó képzésre van szükség.

Ügyfeleink véleménye

  • Kóródi Gábor (Győri Szeszgyár és Finomító ZRt)Győr egyik legjobb ár/érték arányú, ugyanakkor ügyfélorientált informatikai szolgáltatója.
  • Sáhó Dániel (Per-kor Kft)2008-ban több helyi rendszerüzemeltető cég közül esett választásunk az Abakusz Kft-re és nem bántuk meg. Szakmai felkészültségüknek köszönhetően megbízható és fejlett rendszert építettek ki nálunk. Igényeinkre gyorsan reagálnak, a személyes kapcsolat is kiváló.