Kereskedelem

Számítástechnikai eszközök kereskedelme

A számítástechnikai eszközökbõl a minõségi termékek forgalmazása a fõ cél. Termékkörünk az otthoni felhasználók által igényelt személyi számítógépektõl a nagyvállalatok minden igényét kielégítõ szerverekig terjed.

A számítógép bõvítéshez szükséges alkatrészekkel, perifériákkal és szerviz-alkatrészekkel folyamatos állunk ügyfeleink rendelkezésére.
A rendszerintegrációs és szerviz tevékenységünk is kereskedelmi forgalmat generál.

Kellékanyag kereskedelem

Az ügyfeleink által használt nyomtatók, fénymásolók folyamatos kellékanyag ellátást igényelnek. Márkafüggetlenül, szinte minden eszközhöz forgalmazunk tonert, tintapatront és egyéb kellékanyagot, melyek közül az általánosan használt termékekbõl folyamatosan tartunk készletet, a ritkábban igényelt termékeket a következõ munkanapra tudjuk szállítani.

A kellékanyag forgalmazást szolgáltatásokkal támogatjuk. Az igényelt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk, a kiürült kellékanyagokat begyûjtjük és lehetõség szerint visszajuttatjuk a töltéssel foglalkozó cégeknek, illetve megsemmisíttetjük.

eredeti tintapatron és toner HP, Brother, Epson, Canon, Ricoh, Kyocera, Samsung, Xerox, Lexmark, Minolta, NEC és OKI nyomtatók eredeti és utángyártott kellékanyagai (tintapatron, nyomtatópatron, festékpatron)
   

 

Irodaszer webáruházunkat itt érheti el.

Híreink

  • ElérhetőségeinkTöbb ügyfél részéről is előfordult az utóbbi időben, hogy a hibabejelentést rossz címre küldte, ezért késve tudtuk elkezdeni a hiba elhárítását. Kérjük, hogy olvassa el, hogy melyik kapcsolattartási lehetőség a legjobb Önnek.
  • Képzési program az Abakusz Kft munkatársainakA feladataink elvégzéséhez állandó képzésre van szükség.

Ügyfeleink véleménye

  • Kóródi Gábor (Győri Szeszgyár és Finomító ZRt)Győr egyik legjobb ár/érték arányú, ugyanakkor ügyfélorientált informatikai szolgáltatója.
  • Sáhó Dániel (Per-kor Kft)2008-ban több helyi rendszerüzemeltető cég közül esett választásunk az Abakusz Kft-re és nem bántuk meg. Szakmai felkészültségüknek köszönhetően megbízható és fejlett rendszert építettek ki nálunk. Igényeinkre gyorsan reagálnak, a személyes kapcsolat is kiváló.